Wensvraag

 

Jouw wens, onze zorg

Heb je een laatste wens?

 

Veel mensen die ongeneeslijk ziek zijn hebben vaak nog een laatste wens. Dit gaat soms om hele kleine alledaagse dingen die voor ongeneeslijke patiënten belangrijk  zijn, maar door de ziekte niet meer mogelijk is. Nog één keer naar huis, nog eens de zee zien, nog een laatste keer die favoriete band horen spelen. Maar het vervoer van zo iemand is niet evident: vaak is een ambulance nodig en de toegewijde zorg van medisch personeel. Daar is niet altijd de tijd voor  ….  bij ons wel, want onze ambulance is een WENS-ambulance.

Hoe doen we dat nu?

Hoe werken we?

We nemen de patiënt mee voor de vervulling van die laatste wens. Onze speciaal uitgeruste ambulance komt langs met een team van kundige en medisch geschoolde vrijwilligers en zorgt voor een aangename, comfortabele en gezellige rit. We betrekken familie en vrienden van de patiënt zo dicht mogelijk in het verhaal, want zij zijn ook vaak een belangrijk onderdeel van die wens.

Wat kost dat dan?

We werken volledig gratis, want de glimlach van de patiënt is onbetaalbaar. Onze organisatie draait op giften en steun van sympathisanten en het werk van onze vrijwilligers.

Alle wensen?

Heb jij een laatste wens, of wil je die van een vriend of familielid in vervulling laten gaan? Neem contact met ons op en we zoeken samen de weg van wens naar werkelijkheid.  Jong of oud , laten we samen uitzoeken wat we voor jou kunnen doen. Vul je wens in in het contactformulier, per mail of per telefoon en wij laten van ons horen.

Vraag je wens aan

Contact

Wens ambulancezorg VZW

Sint-Medardusstraat 22

3700 Tongeren

Tel.: 0489/344.549

Email:

info@wens-ambulancezorg.be

Argenta: BE56973122157588

BIC: ARSPBE22

Ondernemingsnummer: 

BE 0561.785.002