Steun ons

 

alle beetjes helpen

Make the magic happen!

Je kan ons ook financieel steunen en de magie van die laatste wens voor onze patiënten helpen waarmaken. Alle giften groot of klein zijn welkom. Wij smijten ze in de wensambulance-generator die ze onmiddellijk omzet in glimlachende gezichten van onze patiënten en een super feel-good gevoel voor jou als gulle schenker. 

Als je dat wil, ontvang je een fiscaal attest voor bedragen vanaf 40 euro of je kan gewoon anoniem doneren.

Steun ons als onderneming

Steun ons als individu, via je organisatie

of via je onderneming

Je kan met jouw organisatie ook een gift doen  rekeningnummer: BE56 9731 2215 7588 – Vermelding bij mededeling is “Gift” samen met de vermelding van je rijksregisternummer of Online via onderstaande knop.

We kunnen je vereniging of organisatie als sponsor voor een jaar vermelden op onze website.

Wil je iets organiseren t.v.v. Wens Ambulancezorg vzw? Geef ons een seintje en we dokteren samen wat uit.

Je geniet van Belastingvermindering

Giften aan Wens Ambulancezorg VZW zijn fiscaal aftrekbaar. Als je op jaarbasis  voor minstens 40 euro schenkt aan Wens Ambulancezorg VZW, dan heb je recht op een fiscaal attest. Je ontvangt je attest per post in de maand maart van het jaar na je gift(en). Je voegt dit toe aan je belastingaangifte. 

Je attest geeft recht op een belastingvermindering van 45% op het geschonken bedrag. Een gift van 100 euro kost je dus in feite maar 55 euro. Wens Ambulancezorg VZW geeft aan de overheid door wie een fiscaal attest ontving.  

 

Partnership

“NN wil meer zijn dan een verzekeraar. We willen mensen helpen een lang en gelukkig leven te leiden. Daartoe is het belangrijk om zorg te dragen voor je mentale, fysieke en financiële gezondheid op elk moment in je leven. En zeker op momenten wanneer je het meest kwetsbaar bent, zoals wanneer je bijna het einde van je leven bereikt, of wanneer je afscheid moet nemen van een dierbare. Een laatste moment van intens geluk beleven is dan zoveel waard. Dit initiatief heeft het hart van onze medewerkers veroverd. Want we dragen graag niet alleen financieel bij, maar geven ook onze medewerkers de kans om hun tijd en expertise te investeren in een maatschappelijk initiatief zoals dat van jullie! Lang leve Wens Ambulancezorg!”

“Onder ons motto ‘Als het om meer dan een wagen gaat’, dragen we jullie graag een warm hart toe!”

Onze sponsors

“Wij hebben veel bewondering voor hetgeen jullie doen,” Ladies Circle Neerpelt.

“Een prachtig, humaan initiatief dat we meer dan graag mee steunen,” Huis van de Mens Antwerpen

‘Het SKF Care team gaat elk jaar op zoek naar een lokale organisatie waar wij met onze kleinschalige goede doel initiatieven binnen ons bedrijf een beetje het verschil kunnen maken. Jullie doen fantastisch werk. Elke keer, als er weer een wens in vervulling gaat, krijgen wij het warm vanbinnen. Die momenten betekenen zo veel! Hopelijk kunnen we jullie met onze inbreng motiveren om door te gaan en dromen te blijven verwezenlijken! “

Wij willen onze schouders zetten onder dit prachtige initiatief met als ultiem doel: een warmere samenleving, waarin we groeien door te delen. Als mens, als thuisverpleegkundige of als team.

“Induzz3 opereert in een zakelijke industriële omgeving maar doet dit met warme medewerkers die onze klanten in hun hart sluiten. Wens Ambulancezorg is ons grote voorbeeld als het gaat over hoe we met elkaar als mensen omgaan. Daarom dragen we met heel veel warmte en plezier ons steentje bij aan dit fantastische team”.

“ Tactile technologies gelooft sterk in teruggeven aan de gemeenschap dit is een belangrijk deel van onze cultuur. We focussen op het ondersteunen van organisaties die kinderen in nood en ouderen helpen en we steunen een aantal goede doelen voor dieren.
Wens Ambulancezorg vzw trok mijn aandacht een hele tijd geleden en toen jullie aangaven financiële hulp nodig te hebben om een tweede voertuig te bemachtigen moesten we er geen twee keer over nadenken om te helpen. Ik heb zelf al te veel mensen rondom me verloren, waardoor ik nog meer waardeer wat jullie doen om mensen dit laatste moment te geven waarnaar ze uitkijken, dat moment waarin ze afsluiting vinden en hopelijk rust.
Het is ons genoegen jullie de fondsen te bezorgen om het voertuig te bekomen.
We beschouwen jou en jullie team als echte helden. Het is jullie teams toewijding, energie, liefde, zorg en inzet elke dag wat het verschil maakt. Het zet een glimlach op ons gezicht te weten dat we nu deel zijn van deze prachtige organisatie “

Waarom we jullie graag steunen is heel eenvoudig: iemands wens in moeilijke tijden verwezenlijken, hetgeen jullie zo vaak met hart en ziel doen, is zo mooi en volledig in de geest van ons team. ‘Kunnen en mogen geven is zo fijn…’ “

“Met veel bewondering kozen wij als erkende dienst thuisverpleging voor dit mooi en warm initiatief dat perfect samengaat met onze visie op kwalitatieve zorg waar de patiënt centraal staat”

Stel je vraag om ons te steunen hier

Contact

Wens ambulancezorg VZW

Sint-Medardusstraat 22

3700 Tongeren

Tel.: 0489/344.549

Email:

info@wens-ambulancezorg.be

Argenta: BE56973122157588

BIC: ARSPBE22

Ondernemingsnummer: 

BE 0561.785.002