Intake

Een wensaanvraag wordt steeds toegewezen aan 1 van onze wenscoördinatoren. Deze persoon zal telefonisch contact met u opnemen en is ook bereikbaar voor alle vragen die u eventueel mocht hebben rond de wens.

1 van de zaken die men zal vragen is het invullen van deze algemene vragenlijst en anamnese
Tijdens de wens wordt de patiënt continu begeleid door zorg- of verpleegkundigen die vanuit onze organisatie extra vorming krijgen rond palliatieve zorg. De info die u doorgeeft via de anamnese is belangrijk om een goed zicht te krijgen op de zorg die de patiënt nodig zal hebben op de wensdag.
Het is de bedoeling om op basis van deze anamnese zorg -op-maat te kunnen geven aan de patiënt. Het comfort en een veilig gevoel voor de patiënt en zijn naasten zijn voor ons van het grootste belang.

Deze info valt onder het medisch beroepsgeheim en wordt enkel doorgegeven aan de vrijwilligers die de wens zullen begeleiden.

De anamnese/vragenlijst is best uitgebreid. Bij twijfel of vragen zal de wenscoördinator u zeker helpen om deze in te vullen.

Intake

Wens

Gegevens contactpersoon

Ophaaladres wensvrager

Gegevens wensvrager

Medische gegevens - Hoofddiagnose

Nota! Vergeet de standaard medicatie van de patiënt niet mee te nemen tijdens de wens, daar wij geen standaard medicatie aan boord hebben in de ziekenwagen.

Medische gegevens - Ademhalingsstelsel

Medische gegevens - Uitscheiding

Medische gegevens - Voeding

Medische gegevens - Mentaal

Medische gegevens - Varia