Op zondag 16/02/2020 heeft Wens Ambulancezorg vzw de wens in vervulling laten gaan van een dame (1956) die thuis verblijft te Nieuwpoort. Haar grote wens was om de dolfijnen te kunnen zien bij Boudewijn Seapark. We lieten deze wens in vervulling gaan in aanwezigheid van haar kinderen en kleinkinderen ❤.

Omwille van het weer waren we op tijd vertrokken, want de gingen een winderige rit tegemoet richting Nieuwpoort. Omstreeks 14 uur werden we thuis bij mevrouw verwacht en iets voor 14 uur stonden we dan ook aan de voordeur van mevrouw.

De kinderen, de partner van de kinderen en de kleinkinderen zaten allemaal klaar. Mevrouw gaf aan dat ze moe was, maar zag het wel volledig zitten.  Een leuke namiddag met mama en oma! ❤

In het Boudewijn Seapark werden we om 15 uur opgewacht. Zo kon mevrouw 30 minuten voor de show al kennis maken met de dolfijnen. Ze kreeg een woordje uitleg over de dolfijnen van een trainer en de dolfijnen kwamen mevrouw begroeten ❤.

Sinds augustus is het niet langer meer toegestaan om de dolfijnen aan te raken. Maar dit was zeker een intiem moment tussen de dolfijnen, mevrouw en de ganse familie ❤.

Tijdens de show kreeg de kleinzoon de kans om tijdens een act plaats te nemen in een bootje, om tussen de dolfijnen te varen. Een mooi en bijzonder moment voor oma! ❤  Nadien was er nog de mogelijkheid om een aantal mooie foto’s te trekken!

We zijn omstreeks 17 uur terug richting Nieuwpoort vertrokken. Moe maar voldaan hebben we mevrouw terug naar huis gebracht.  Een mooie, warme en hechte familie! Fijn om deze wens in vervulling te hebben laten gaan. Een dikke dankjewel aan de lieve thuisverpleegkundige voor de fijne samenwerking.

Beste mevrouw, we wensen jou het allerbeste toe! Veel liefs, Wens ambulancezorg vzw ❤ ❤